У Харкові затримали чоловіка, який втік три роки тому після вироку суду

Фото: Нацполіція в Харківській області

У Харкові поліцейські затримали 31-річного чоловіка, який понад трьох років перебував у розшуку. Він подався в біга після вироку суду, який визнав його винним у стрільбі з пневматичного пістолета по людині під час сварки.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Вогневий інцидент, за який зловмисник отримав термін, стався в червні 2014 року в селі Хотомля Вовчанського району. Через що виник конфлікт, під час якого фігурант кілька разів вистрілив з пневматичного пістолета в бік опонента, в поліції не уточнили. Розповіли, що в результаті стрілянини чоловік був поранений – медики діагностували у нього наскрізне поранення правого стегна і проникаюче кульове поранення грудної клітини.

За даним фактом було проведено розслідування за ч. 1 ст. 121УК (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 2 ст. 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження). Суд засудив зловмисника до п’яти років позбавлення волі. У листопаді 2017 року після проголошення вироку за скоєний злочин засуджений втік і був оголошений в розшук.

11 березня поліцейські затримали втікача біля будинку на вулиці Сидоренківській в Харкові. Розшукуваний намагався втекти через територію промислової зони, проте, в результаті злагоджених дій поліцейських був затриманий. Тепер в установленому законом порядку затриманого відправлять до установи для відбування покарання.

Як повідомляв Харків Times, в Лозівському районі поліцейські затримали чоловіка, який п’ять років перебував у розшуку.

Фото: Нацполіція в Харківській області