Підозрюваний в ДТП, в якій загинули рятувальник з донькою, залишиться у СІЗО до 9 травня

Фото: Евгений Мельниченко/ Facebook

10 березня Київський районний суд міста Харкова продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для Дмитра Габишева, підозрюваного в скоєнні смертельного ДТП на Окружній дорозі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення адвоката потерпілої Євгенія Мельниченко в Facebook.

Згідно з рішенням суду потенційний винуватець загибелі двох людей залишиться в СІЗО ще на 60 днів, до 9 травня включно без права внесення застави.

Також суд прийняв до розгляду цивільний позов про відшкодування морального і матеріального збитку від потерпілих Любові Азаренкової, яка в ДТП втратила чоловіка і дочку, і сестри загиблого рятувальника Віталії Шевченко.

За інформацією адвоката Євгенія Мельниченко, на 19 березня призначено розгляд справи по суті.

Як повідомляв Харків Times, вранці 21 жовтня, під час зіткнення на перетині Білгородського шосе з Окружною дорогою Toyota Land Cruiser, за кермом якої перебував 19-річний Дмитро Габишев, і Daewoo Lanos загинули 41-річний водій Daewoo та його 15-річна дочка.

Загиблий виявився начальником однієї з пожежно-рятувальних частин Харкова.

За кермом Toyota перебував нетверезий 19-річний хлопець, який раніше вже притягався за п’яне водіння.

Київський районний суд Харкова 23 жовтня, заарештував 19-річного Дмитра Габишева, підозрюваного у справі про смертельне ДТП на Окружній дорозі 21 жовтня, в якому загинули харківський рятувальник Дмитро Азарєнков і його 15-річна дочка Анастасія.