ДТП в Ізюмському районі: потерпіла жінка померла у лікарні (фото)

Одна з потерпілих внаслідок перекидання мікроавтобуса у Ізюмському районі, 23-річна жінка, померла в реанімаційному відділенні лікарні міста Ізюма.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Київ-Харків-Довжанський поблизу села Кам’янка надійшло до поліції 9 березня о 5:33.

“Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса Renault Trafic не впорався з керуванням під час обгону та допустив перекидання транспортного засобу в кювет. Внаслідок події 17-річний пасажир загинув на місці. Ще сім пасажирів віком від 19 до 23 років та водій 1979 року народження були доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. Невдовзі одна з потерпілих, 23-річна жінка, померла в реанімаційному відділенні лікарні міста Ізюма”,- йдеться у повідомленні.

Інформацію про аварію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до десяти років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. На даний час поліцейські встановлюють обставини ДТП.

Як повідомляв Харків Times, вранці 9 березня на 633 км траси Київ-Харків-Довжанський, біля села Кам’янка, в Ізюмському районі мікроавтобус Renault Trafic потрапив в ДТП, в результаті якої одна людина загинула.