Ввечері на Весніна Mercedes збив пішохода

Фото: hk.npu.gov.ua

Вчора ввечері на вулиці Весніна автомобіль Mercedes збив пішохода, який переходив дорогу в недозволеному місці. Пішохід при цьому обійшовся несильними забоями. Поліція вирішує, на кого заводити справу.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

4 березня близько 19:00 на вулиці Весніна автомобіль Mercedes збив чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння переходив проїжджу частину в недозволеному місці. 62-річний водій спочатку залишив місце ДТП, але згодом повернувся.

Внаслідок аварії травми отримав 36-річний харків’янин. Із забоями його доставили до лікарні. Після надання медичної допомоги потерпілого відпустили.

Інформація про подію зареєстрована в Харківському районному управлінні поліції № 1. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв Харків Times, 1 лютого вдень на трасі біля селища Рогань 21-річний водій автомобіля ВАЗ-2110 збив двох п’яних пішоходів, які переходили дорогу в недозволеному місці. Постраждалих забрала «швидка».

16 лютого Верховна Рада прийняла в другому читанні і в цілому закон про посилення відповідальності за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху. Збільшено штрафи і для водіїв, і для пішоходів.