Харківський напівмарафон планується провести наприкінці квітня

Фото: city.kharkov.ua

Проведення Харківського напівмарафону заплановано на 25 квітня 2021 року. Новачки та професіонали матимуть змогу вибрати одну з двох дистанцій — 21,097 км та 10 км. Традиційно почнеться і закінчиться пробіг на проспекті Науки.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Як розповіли в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних вимог. За словами директора департаменту Олексія Чубарова, за цим стежитимуть представники місцевої влади та організатори-партнери.

«Ми з «Хайвей Груп» провели вже багато подібних заходів на високому рівні. Тому чекаємо всіх харків’ян і гостей міста на першому у цьому році святі бігу», — сказав Олексій Чубаров.

На напівмарафоні спортсмени всіх рівнів, від абсолютних новачків до тих, хто стоїть на порозі професійного бігу, зможуть випробувати свої сили на двох дистанціях — 21,097 км та 10 км. Приєднаються до забігів і діти, разом з батьками на них чекають на дистанції Family Fan Run довжиною 1 км.

Траса традиційно пройде по проспекту Науки. Фінішне містечко буде розташоване у районі розворотного кола тролейбусів біля станції метро «Наукова».

Більш детальну інформацію та контактні дані Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту можна дізнатися тут.

Як повідомляв Харків Times, запланований на 18 липня 2020 року напівмарафон через карантин перенесли на 2021 рік. Спочатку називалося 21 березня.

Всіх учасників повинні були автоматично зареєструвати на нову дату.