В Ізюмі 19-річний юнак піде постане перед судом за наркотики

Ізюмська прокуратура скерувала до суду справу чергового нещасливого наркоторговця. 19-річний юнак, який збував психотропи через Telegram і закладки, ризикує провести за гратами до 10 років.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Слідство встановило, що 19-річний ізюмчанін створив Telegram-канал, за допомогою якого сповіщав потенційних клієнтів про місця так званих закладок, робив ці закладки, а гроші за товар отримував на електронний гаманець.

Під час обшуку за місцем мешкання фігуранта виявлено та вилучено самі наркотики, пакетики для їх фасування та мобільні пристрої, за допомогою яких «комерсант» вів переписку з покупцями.

Ізюмська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно згаданого юнака за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту психотропних речовин, вчиненого повторно (чч. 1, 2 ст. 307 КК).

Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, 28-річний мешканець Дніпропетровської області за допомогою Telegram-каналу організував мережу зі збуту наркотиків і психотропів на території Краснограда та Красноградського району Харківської області.