Тимчук повернула в ХОДА деяких чиновників, звільнених Кучером

Через три місяці після призначення Голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук представила своїх заступників. Про кадрові призначення вона повідомила сьогодні, 4 березня, на сесії Харківської облради.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспільного.

Кілька чиновників, звільнених при керівництві попереднього голови ОДА Олексія Кучера, повертаються на роботу в ХОДА.

Зокрема, Михайло Черняк, звільнений Олексієм Кучером в червні 2020 року, повернувся на колишню посаду заступника голови Харківської ОДА з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

Ще одним заступником голови ХОДА став Антон Деньгуб, який працював з Тимчук в Дніпрі. Деньгуб буде курирувати сферу взаємодії із засобами масової інформації та зв’язки з громадськістю. Також в його компетенції питання цифрового розвитку, цифрових перетворень, цифровізації, з питань культури, мистецтва та туризму.

Також планується призначення на посаду заступника голови ХОДА колишнього нардепа від партії “Самопоміч”, депутата Харківської облради Романа Семенухи. Він буде займатися питаннями освіти, науки, молоді і спорту.

“Він пройшов всі узгодження, спецперевірці, завершує свої справи і найближчим часом буде призначений. На наступній сесії, думаю, вже буде заступником”, – сказала Тимчук.

Тимчук також анонсувала нові призначення на рівні структурних підрозділів Харківської ОДА:

Петро Лашин – директор Департаменту економіки і міжнародних відносин;

Сергій Магдісюк – директор Департаменту ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу (звільнений Кучером в червні 2020 року);

Сергій Жуков – директор Департаменту капітального будівництва (звільнився у грудні 2020 року).

“У наступну сесії представлю ще нових учасників команди. Зараз йдуть спецперевірки, співбесіди і узгодження в центральних органах влади, тому буду представляти нові і нові старі обличчя, які ви вже знаєте”, – повідомила глава області.

Як повідомляв Харків Times, 27 листопада Зеленський підписав укази про звільнення Кучера з посади керівника Харківської ОДА та призначення Тимчук.

1 грудня, Айна Тимчук приступила до виконання своїх обов’язків на посаді голови Харківської обласної державної адміністрації.