Водопостачання Лозової буде повністю відновлено 4 березня – Харківводоканал

вода, Харьковводоканал, отключение

Бригади Комплексу водопідготовки «Дніпро» КП «Харківводоканал» усунули аварійну ситуацію на одному з магістральних водоводів діаметром 800 мм «Краснопавлівка-Лозова» в районі залізниці. Водопостачання Лозової буде повністю відновлено 4 березня – Харківводоканал

Про це Харків Times повідомили у прес-службі підприємства.

Як повідомив заступник Генерального директора – директор Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлен Волков, аварійна ситуація виникла на одному з двох магістральних водоводів довжиною 30 км, які забезпечують водопостачання жителів Лозової.

“Бригади Комплексу водопідготовки «Дніпро» вже закінчили ремонтні роботи на даному водоводі. Зараз виконуються гідравлічне випробування на міцність, промивка та санітарна обробка водоводу, з подальшим хімічним і бактеріологічним аналізом води. На даний момент ДП «Лозоваводосервіс» здійснює подачу води абонентам згідно з графіком. Водопостачання в повному обсязі буде відновлено 4 березня о 8:00», – зазначив Волков.

Як повідомляв Харків Times, вже чотири дні, з 25 лютого через аварію на магістральному водопроводі жителям Лозової, Панютине і Домахи воду постачають за графіком: дві години вранці і стільки ж увечері. На усунення аварії комунальникам потрібно, як мінімум, тиждень.