Пасажири поїздів Інтерсіті, що прямують з Києва до Харкова, виявилися найбільш “голодними” – Укрзалізниця

Фото: 112.ua

За два місяці пасажири поїздів Інтерсіті+ з’їли 5,8 тонн бізнес-ланчів. Найбільший попит на такі обіди був у пасажирів швидкісних поїздів поїздів, що курсують за маршрутом Київ-Харків.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Укрзалізниці.

“За вказаний період пасажирам швидкісних поїздів було реалізовано 4,21 т м’ясних ланчів і 1,6 т – вегетаріанських. Також відзначимо, що найбільш «голодним» рейсом виявився маршрут Київ – Харків”, – розповіли у відомстві.

Укрзалізниця ввела можливість замовити в Інтерсіті + бізнес-ланч в грудні 2020 року. Замовлення можна зробити при оформленні проїзного документа онлайн або в касі.

У м’ясному бізнес-ланчі пасажирам пропонують кус-кус з куркумою, смажений перець, спаржеву квасолю, брокколі, м’ясні кульки з льоном, хумус, сливовий пиріг і крекер. В вегетаріанському меню можна знайти макарони, соус “Песто”, смажений перець, цукіні, печериці, шпинат, сушені мариновані томати, пшоняні крокети з грибами і вегетаріанські солодощі.

У другій половині березня в швидкісних поїздах з’явиться дитяче меню, яке буде включати фермерські продукти і солодощі без цукру.

Як повідомляв Харків Times, Укрзалізниця запустить Wi-Fi в швидкісних поїздах Інтерсіті+ на напрямку Київ – Харків.