Харківські боксери вибороли бронзові нагороди на турнірі в Софії

Фото: Федерація боксу України

У столиці Болгарії пройшов Міжнародний турнір з боксу класу А «Странджа-2021», призерами якого стали Максим Коц і Юлія Циплакова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі обладміністрації.

Турнір проводиться вже в 72-е та є найстарішим в Європі. Цього разу участь в ньому брали спортсмени з понад 30 країн світу, в тому числі чоловіча та жіноча національні збірні України. Харківщину в складі збірної України представляли шість спортсменів, два з яких стали призерами.

Максим Коц у ваговій категорії до 81 кг переміг суперників з Чехії та Косово, але у півфіналі поступився срібному призерові чемпіонату світу Ділшодбеку Рузметову з Узбекистану, який у підсумку став переможцем «Странджа-2021».

У змаганнях серед жінок Юлія Циплакова у ваговій категорії до 57 кг перемогла суперниць з Бельгії та Туреччини, а в півфіналі поступилася чемпіонці світу та Європи Станимирі Петровій з Болгарії, яка стала чемпіонкою цього турніру.

В цілому збірна України завоювала на турнірі 1 золоту, 3 срібні та 2 бронзові нагороди, а також посіла третє місце в заліку серед чоловічих команд.

Як повідомляв Харків Times, харківський спортсмен Матвій Ражби став переможцем міжнародного турніру з боксу «Адріатична перлина».

Харківські спортсмени привезли п’ять медалей з чемпіонату України з боксу серед чоловіків і жінок до 22 років, який пройшов в Чернівцях.