Харківську Окружну почнуть ремонтувати з двох боків (карта)

Фото: Соцмережи

У 2021 році з настанням сприятливої ​​погоди розпочнеться капремонт харківської окружної дороги, яка ремонтувалася понад 10 років. Роботи планують почати відразу з двох боків.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг у Харківській області.

За інформацією шляховиків, асфальтобетонне покриття траси серйозно пошкоджено, на деяких ділянках – повністю зруйновано.

Як тільки дозволять погодні умови, будуть розпочаті підготовчі роботи – фрезерування дорожнього покриття на окружній дорозі Харкова відразу з двох сторін:
• від Дергачівської розв’язки в сторону П’ятихаток до роботи приступить підрядна організація ТОВ «Атомагістраль-Південь»;
• від Роганського житлового масиву в бік Безлюдівки – підрядна організація ТОВ “Славдорстрой”.

Всього на 58 кілометрах об’їзної дороги за маршрутом: Пісочин-П’ятихатки-Рогань-Безлюдівка повністю оновлять покриття, встановлять нові автомобільні знаки, з’явиться нова розмітка і узбіччя. Запланована вартість виконання робіт 1,8 млрд.грн.

Реалізація контракту розрахована на два роки.

Поки капремонт не почався, дорожники латають ями і тріщини на трасі, що утворилися через різкі перепади температури і постійний транзит великовантажного транспорту.

Найближчим часом також планується почати ремонт траси М-03 Київ-Харків-Довжанський. Зараз проводяться два тендери на капітальний ремонт ділянки дороги в 8,8 км від с. Новий Коротич до з’єднання з окружною та будівництво транспортної розв’язки на км 462 + 000.

Далі по дорозі на М-03 планується будівництво обходу м. Валки, реконструкція і капітальний ремонт дороги від м. Валки до об’їзної навколо м.Харкова.

Як повідомляв Харків Times, на кордоні Харківської та Дніпропетровської областей ремонтують міст через річку Оріль.

На виїзді з Харкова в районі Фельдман-екопарка ремонтують шляхопровід.

Дорожники почали ямковий ремонт на Окружній.