Поліцейські прикрили роботу двох інтернет-ресурсів, які торгували наркотиками

Фото: hk.npu.gov.ua

У лютому співробітники Управління по боротьбі з наркозлочинами Нацполіціі в Харківській області припинили діяльність двох інтернет-ресурсів, які торгували наркотиками.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

На початку лютого правоохоронці затримали 18-річного юнака з посилкою, в якій знаходилося близько 200 грам амфетаміну. Поліцейським він пояснив, що з грудня минулого року працює «закладником» наркотиків в інтернет-магазині і планував розповсюдити амфетаміни у вигляді «закладок».

24 лютого поліцейські вилучили посилку з наркотиком у 35-річного харків’янина. Чоловік отримав пакет з канабісом вагою 20 грамів, який він замовив в інтернет-магазині.

27 лютого біля будинку по вулиці Братській поліцейські затримали 30-річного «закладника». Правоохоронці з’ясували, що затриманий працює на інтернет-магазин і продає наркотики і психотропи в Харкові. Під час перевірки у чоловіка було виявлено та вилучено 4 згортки з психотропом PVP. За словами затриманого, він вже встиг зробити 20 «закладок» на території міста.

Всього з початку року на території Харкова та області поліцейські провели більше 40 обшуків, в ході яких виявили та вилучили понад 72 кілограмів наркотиків різних видів. Серед вилученого – близько 31 кг PVP, близько 3 кілограмів амфетаміну, 35 кілограмів канабісу, прекурсори обсягом близько 3000 літрів, 100 грамів метадону, метадону в таблетках – близько 3,4 кг.

Як повідомляв Харків Times, Київський районний суд. Харкова 15 лютого призначив покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна двом чоловікам, які організували інтернет-магазин з продажу наркотиків.

Фото: hk.npu.gov.ua