У приватному секторі Харкова змінять схему збору та вивезення сміття

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові планують оптимізувати схему збору та вивезення сміття в приватному секторі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Про реорганізацію підходу до збору ТПВ в приватному секторі розповів 26 лютого секретар міської ради Ігор Терехов на засіданні батьківської ради Новобаварського району, яке пройшло в Харківській спеціалізованій школі №162.

«У приватному секторі сміття вивозиться двічі на тиждень, але багатьом людям це незручно. Я дав доручення підготувати спеціальні майданчики і встановити там контейнери, рівновіддалено від усіх будинків. Люди зможуть викидати сміття в будь-який час, а наші машини його вивозитимуть. Ця схема торкнеться всіх районів міста», – зазначив Ігор Терехов.

Також у приватному секторі, на прохання його жителів, будуть встановлюватися дитячі та спортивні майданчики.

«Сьогодні на зустрічі з батьками порушувалися різні питання – від транспортної інфраструктури до житлово-комунального господарства, ремонту тротуарів та внутрішньоквартальних доріг. Багато питань увійшли до переліку робіт, які ми запланували на цей рік. Наприклад, це реконструкція стадіону в школі №162 та спортмайданчика в дитсадку №143. Але вже складаємо плани і на наступні роки, жодне питання не залишається без уваги», – підкреслив Ігор Терехов.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові впорядковують прибрані звалища в приватному секторі.