Співробітник газодобувної компанії вкрав з роботи комп’ютерів на 650 тисяч гривень

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харківській області в філії підприємства-газовидобувача помітили, що на складі стала пропадати комп’ютерна техніка і звернулися до поліції. Правоохоронці встановили, що техніку виносив зі складу та потім продавав один із співробітників.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Зловмисником виявився 39-річний житель Краснограда, який працював підсобним робітником на підприємстві. Раніше він потрапляв в поле зору поліції.

Оперативники встановили, що робочий підібрав ключ до складського приміщення та викрав техніку. Щоб непомітно винести вкрадене, сховав коробки з-під комп’ютерної техніки в котельні, а майно сховав в особисті речі і виніс за межі будівлі.

26 лютого слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 КК (крадіжка). Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, співробітники поліції в Харківській області викрили злочинну групу, учасники якої викрали з державного підприємства насіння соняшнику на загальну суму 2 мільйони 576 тисяч 336 гривень.