Пожежами в дитячому садку та на складі заводу зацікавилася харківська поліція

Харківська поліція розслідує обставини пожеж в приватному дитячому садку на вулиці Ньютона та на складі на території протезного заводу.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіцї області.

25 лютого близько 15:40 до поліції надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в приватному центрі раннього розвитку, розташованому на першому поверсі восьмиповерхового будинку по вулиці Ньютона.

Близько 17:00 в цей же день поліція отримала інформацію про пожежу в складському приміщенні по вулиці Великій Панасівській.

За адресами виїжджали слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції.

За фактом події в центрі раннього розвитку слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), максимальне покарання за якою передбачає до 3 років позбавлення волі.

Відомості за фактом пожежі на складі внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 КК. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років тюремного ув’язнення.

Причина загоряння та сума збитків встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, 25 лютого о 17:01 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в складському приміщенні за адресою: вул. Велика Панасівська, 106. Вогонь майже миттєво охопив значну площу, швидко поширюючись по горючому завантаженню.

25 лютого о 15:41 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в центрі раннього розвитку «Dora Femily Club», розташованому на першому поверсі житлового 8-поверхового будинку за адресою: м. Харків, вул. Ньютона, 106.