Жителю Краснограда загрожує до двох років в’язниці за знущання над старенькими батьками

Фото: Вечерний Николаваев

33-річний житель Червонограда, раніше судимий за домашнє насильство, знову опинився під слідством за вчинення цього злочину.

Про це Харків Times повідомили в прес службі Нацполіціі області.

За інформацією правоохоронців, чоловік довгий час принижував своїх 60-річних батьків, виганяв їх з дому. Правоохоронці намагалися перевиховати домашнього тирана: пояснювали, що така поведінка неприпустима, складали на нього протоколи.

6 січня цього року Красноградський районний суд визнав чоловіка винним по ст. 126-1 КК (домашнє насильство) і призначив покарання у вигляді обмеження волі на 2 роки з випробувальним терміном. Однак на засудженого це не вплинуло, і він продовжив знущатися над батьками.

23 лютого чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого статтею 126-1 КК (домашнє насильство). Йому загрожує до двох років тюремного ув’язнення.

Як повідомляв Харків Times, 32-річному жителю села Уди Золочівського району, який знаходиться на обліку за вчинення домашнього насильства, загрожує до двох років позбавлення волі за те, що він знову принижував і ображав свою матір.