Водолази знайшли тіло потонулого в Сіверському Дінці рибалки

Фото: kh.dsns.gov.ua

Водолази знайшли і підняли з дна річки Сіверський Донець тіло одного з двох рибалок, які потонули в цій водоймі 23 лютого. Чоловіки провалилися під лід і загинули в селищі Зідьки Зміївського району.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС в Харківській області.

Про те, що двоє людей провалилися під лід на Дінці і потребують допомоги, рятувальникам повідомили о 17:05.

Крики про допомогу з боку водоймища почув місцевий житель. Він підійшов ближче і побачив, що двоє чоловіків трималися за лід в ополонці і кликали на допомогу. Чоловік не зміг нічого вдіяти, бо місце дуже небезпечне. Мобільного телефону у нього не було, тому він побіг до найближчих будинків, щоб викликати поліцію і рятувальників.

Коли рятувальники приїхали на місце події, то в ополонці, що знаходиться приблизно 40 метрів від берега на річці Сіверський Донець, людей в уже не було.

На наступний день о 11:30 водолази почали підводні пошукові роботи. Вони обстежили дно русла річки Сіверський Донець площею близько 200 квадратних метрів і в ході пошукових робіт на поверхню було піднято тіло чоловіка 1959 року народження, жителя м Зміїв. Тіло іншого чоловіка 1968 року народження, також жителя Зміїв, не знайдено.

Пошукові роботи тривають.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 23 лютого в річці Сіверський Донець на території райцентру Зміїв потонули двоє рибалок 62 і 53 років.

Фото: kh.dsns.gov.ua