У парку Машинобудівників з’явиться льодова арена

Фото: city.kharkov.ua

Льодова арена з’явиться в парку Машинобудівників (колишньому парку ім. Артема) біля станції метро «Турбоатом». Під її будівництво міська рада сьогодні виділила ділянку землі в 4,3 га.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради з посиланням на секретаря міськради Ігоря Терехова.

Під будівництво льодової арени міська рада сьогодні виділила 4,3 га. Розмір головного поля складе 30 на 60 м. Крім того, арена буде включати в себе ще одне тренувальне поле розміром 28 на 58 м, а також поле для керлінгу.

У приміщеннях обладнають роздягальні та тренерські кімнати, а поруч збудують парковку. Арена буде розрахована на 2,5 тис. глядацьких місць.

Крім того, Ігор Терехов нагадав, що поруч з ареною в парку побудують унікальний урбан-центр, який може стати найбільшим у Східній Європі.

Як повідомляв Харків Times, планується, що в центрі буде 15 локацій, присвячених всім видам вуличних культур, а також бази для тренувань, теоретичних занять і коворкінгу. Урбан-центр працюватиме цілий рік.