У Харкові п’яний водій Tesla намагався дати патрульним 5 тисяч гривень хабара

Фото: Патрульная полиция в Харьковской области

Увечері 22 лютого в Харкові на вулиці Полтавський шлях патрульні зупинили автомобіль Tesla з п’яним водієм за кермом. Під час спілкування з інспекторами водій кілька разів запропонував їм хабар у розмірі 5 тисяч гривень.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

Про п’яного водія Tesla до поліції повідомив перехожий. Приблизно о 20:00 патрульні знайшли і зупинили вказаний автомобіль.

Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння і запропонували йому пройти відповідний огляд. Чоловік не хотів проходити огляд на стан сп’яніння та пропонував патрульним хабар в сумі 5000 гривень.

“Патрульні неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Однак водій не реагував на попередження і поклав в кишеню патрульного 10 купюр номіналом 500 гривень.”, – розповіли в поліції.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Водієві довелося пройти огляд на стан алкогольного в закладі охорони здоров’я. Результат огляду показав 0,68 проміле алкоголю в крові. На водія автомобіля Tesla патрульні склали адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КпАП.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові суд оштрафував водія за спробу дати хабар патрульним.