Підозрюваному в убивстві у пр. Отакара Яроша повідомили про підозру (фото)

Фото: khar.gp.gov.ua

Правоохоронці повідомили ймовірному винуватцю вчорашнього вбивства у провулку Отакара Яроша про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство).

Про це Харків Times розповіли у прес-службі Нацполіціі області.

Встановлено, що 49-річний підозрюваний – харків’янин й раніше вже був судимий. Затримали його пізно ввечері вчора, 22 лютого, у селищі Елітне Харківського району області.

Як повідомили Харків Times у прес-службі прокуратури області, справа була у борзі розміром у 100 тис. доларів. З повідомлення прокуратури області не зовсім зрозуміло, хто кому був винен, але ясно, що ввечері 22 лютого кілька людей зустрілися у провулку Отакара Яроша, «щоб вирішити фінансове питання».

«У ході спілкування між підозрюваним та іншими особами виник конфлікт, під час якого підозрюваний дістав пістолет і зробив постріл в одного з опонентів, після чого поїхав з місця події на власному автомобілі», – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує від семи до 15 років за ґратами.

Фото: khar.gp.gov.ua
Фото: khar.gp.gov.ua
Фото: khar.gp.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, пізно ввечері вчора, 22 лютого, поліція затримала підозрюваного у вбивстві, що сталося кількома годинами раніше у провулку Отакара Яроша.