У Чугуївському районі врятували пенсіонера, який замерзав в нетопленій хаті без їжі

Фото: Поліція Харківської області

У Харківській області поліцейські офіцери громади врятували самотнього літнього жителя села Мосьпанове. Пенсіонер жив в нетопленій хаті і не міг купити собі продуктів.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

З проханням відвідати дідуся, який живе у віддаленому селі, до офіцерів звернулися місцеві жителі. Селяни розповіли поліцейським, що пенсіонер давно не виходить з дому і не відповідає на телефонні дзвінки.

18 лютого поліцейські відвідали дідуся, вони знайшли його холодній хаті, де не було світла. Чоловік розповів поліцейським, що через хворобу сильно ослаб і не міг розтопити піч. Пенсіонер також зізнався, що давно не їв, тому що немає грошей.

Поліцейські нарубали дров і розтопили піч, наносили води. Також відновили електропостачання в будинку і організували доставку продуктів харчування.

Про складну ситуацію, в якій опинився самотній пенсіонер, правоохоронці повідомили старості села. Найближчим часом дідуся оглянуть лікарі, після чого буде вирішуватися питання про те, щоб помістити його в Територіальний центр соціального обслуговування Чугуївського району.

Як повідомляв Харків Times, в Краснограді поліцейські врятували 48-річного місцевого жителя. Коли правоохоронці увійшли в квартиру, чоловік лежав на підлозі без ознак життя.