У Харкові створили освітній Telegram-канал для вчителів

Фото: city.kharkov.ua

Педагогів Харкова запрошують приєднатися до Telegram-каналу «Digital.info вчителів Харкова». Канал покликаний допомогти педагогам освоїтися в цифровому середовищі. А тим, хто вже освоївся, — дати нові інструменти.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Telegram-канал був створений Департаментом цифрової трансформації спільно з Департаментом освіти, щоб надати вчителям додаткову допомогу в опануванні цифрових інструментів, які необхідні в організації навчального процесу.

Творці стверджують, що канал корисний як для вчителів, які тільки вчаться працювати з цифровими технологіями, так і для досвідчених користувачів.

«Digital.info» допоможе вчителям заощадити час, тому що збиратиме всю необхідну інформацію по темі в одному місці.

«Такий спосіб комунікації дозволить не тільки поліпшити цифрові навички, а й створити ком’юніті вчителів-однодумців, яких об’єднують спільні питання та прагнення їх вирішити», — відзначили в Департаменті цифрової трансформації.

Приєднатися до Telegram-каналу можуть лише вчителі Харкова. Для цього необхідно використати посилання або QR-код, які були зазначені в офіційному листі Департаменту цифрової трансформації до районних адміністрацій міста. Щоб потрапити в «Digital.info», учитель має звернутися до відповідальної особи в школі або зателефонувати за номером: (067)656-21-31.

У міській раді кажуть, що до каналу вже приєдналися 2 тис. педагогів міста.