Три нахаби з Пісочина пограбували літню пару в Вербівці

Три злодійки заявилися до оселі літніх людей, замкнули їх в одній з кімнат і, безцеремонно обнишпорив весь будинок, забрали 7000 гривень. За кілька годин їх затримала поліція.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників місцевого відділу поліції від 80-річної мешканки села Вербівка Балаклійського району. Жінка розповіла, що з її будинку зникли гроші.

Опівдні у двір до літнього подружжя зайшли три жінки. Поки дві з них відволікали увагу господарів, третя штовхнула старих у кімнату та зачинила їх там. Зловмисниці швидко обнишпорили будинок, знайшли гроші та зникли.

Поліцейські за кілька годин встановили особи зловмисниць. Ними виявилися 33-, 44- і 62-річна мешканки селища Пісочин Харківської області. Поліцейські вилучили у них гроші пенсіонерів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 6 років. Жінки затримані в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області затримали жінку, яка в лікарні пограбувала своїх сусідок по палаті.