У Чугуївському районі в результаті потрійної ДТП загинули два водія (доповнено)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вранці 13 лютого на 553 км траси Київ-Харків-Довжанський, в селі Коробочкине Чугуївського району сталася потрійна ДТП, в результаті якої загинув водій автомобіля “Газель”, водій вантажного автомобіля Renault помер в кареті “швидкої допомоги”.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Виклик на номер служби порятунку 101 надійшов у 5:37. На місці аварії рятувальники встановили, що зіткнулися фура DAF СF, фура Renault і автомобіль «Газель». В результаті зіткнення загинув водій “Газелі”, його тіло з понівеченого авто дістали рятувальники.

Також співробітники ДСНС деблокували постраждалого водія з фури Renault і передали медикам, але чоловік помер по дорозі до лікарні.

Крім цього рятувальники змили з проїжджої частини залишки розлитого палива.

За данними Нацполіції, першими зіткнулися вантажівка Renault з напівпричепом, яка рухалася з міста Ізюма у бік Чугуєва, та “Газель”, що їхав у зустрічному напрямку. За попередніми даними, 46-річний водій автомобіля “Газель” не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого відбулося лобове зіткнення із Renault. Одразу після цього водій DAF, який рухався у попутному напрямку з вантажівкою Renault, допустив наїзд на задню частину напівпричепа.

Інформацію за фактом смертельної аварії внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Харків Times, увечері 10 лютого поблизу райцентру Ізюм перекинувся автомобіль Nissan Primastar, внаслідок чого одна людина загинула й троє опинилися у лікарні.