Харківські атлети здобули медалі на юнацькому чемпіонаті України

Фото: city.kharkov.ua

Харківські спортсмени завоювали сім медалей на чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат, який пройшов в Сумах.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

У змаганнях взяли участь спортсмени віком до 18 років з 25 регіонів країни. За підсумками харків’яни завоювали три золоті та чотири срібні медалі.

Євгенія Близнецова перемогла у бігу на 200 м з результатом 25.28 сек та посіла друге місце на дистанції 60 м з результатом 7.79 сек.

Також «золото» здобули Богдан Зміївський (стрибки у висоту, результат — 2.06 м) та Маргарита Бойко (п’ятиборство, результат — 3448 очок).

Срібними призерами стали Станіслав Дряпко (біг на 1500 м, результат — 4: 21.51), Артем Онищенко (біг на 3000 м, результат — 9: 11.75) та Альбіна Зайцева (п’ятиборство, результат — 3225 очок).

У загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла п’яте місце, а в рейтингу серед спортивних шкіл харківська Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №12 піднялася на третю сходинку п’єдесталу.

Як повідомляв Харків Times, дует з Харкова Марія Пінчук і Микита Погорєлов перемогли в танцях на льоду на чемпіонаті України з фігурного катання, який проходив в Києві з 2 по 4 лютого.