Харків’янин всю ніч носив від сусідів до себе котел, радіатори опалення, газонокосарку

Фото: hk.npu.gov.ua

У Холодногірському районі Харкова 33-річний місцевий житель, скориставшись відсутністю господарів, обікрав будинок по сусідству. Харків’янин всю ніч носив чуже майно до себе додому, поки інші сусіди не викликали поліцію.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Першими на місце події виїхали співробітники реагування роти Управління поліції охорони в Харківській області Артем Новиков і Артем Алексєєв.

“На місці події побачили розбите вікно і відчинені вхідні двері. Негайно перекрили всі входи і виходи, дочекалися приїзду власника житла. Зайшли в приміщення, оглянули кожну з кімнат, сторонніх осіб не виявили.”, – розповів старший групи реагування Артем Алексєєв.

Поліцейські дочекалися слідчо-оперативну групу і почали разом відпрацьовувати прилеглу територію і встановили передбачуваного злодія. Зловмисником виявився 33-річний раніше судимий за крадіжки чоловік, який проживає неподалік від обкраденого будинку.

Від сусідів до себе додому він встиг перенести газонокосарку, шість металевих радіаторів опалення, газовий котел і холодильник. Свій вчинок пояснив скрутним матеріальним становищем.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). Покарання за цією статтею передбачає позбавлення волі на термін трьох до шести років. Вирішується питання про обрання правопорушника запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області затримали жінку, яка в лікарні пограбувала своїх сусідок по палаті.