За привласнення виділених на ліфти грошей директору фірми загрожує до восьми років в’язниці

Фото: klaster.ua

Правоохоронці завершили розслідування і передали до суду справу про привласнення бюджетних коштів, виділених на установку обладнання диспетчеризації ліфтів у житлових будинках в селищі Солоницівка Дергачівського району.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Під суд піде директор ТОВ, з яким Солоницівська селищна рада уклала договір на виконання зазначених робіт. За даними слідства, обвинувачений виготовив і надав заступнику глави Солоницівської селищної ради акти приймання виконаних робіт за завищеними цінами на ліфтове обладнання на суму понад 1 млн. грн.

На підставі цих документів на рахунки ТОВ Солоніцевська селищна рада перерахувала зазначену суму.

В результаті дій директора фірми Солоницівській громаді завдано збитків на суму понад 1 млн грн.

Судити директора ТОВ будуть за фактом заволодіння грошовими коштами посадовою особою вчиненого повторно та службового підроблення (ч. 2, ч. 3 ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України). Якщо вина обвинуваченого буде доведена, йому загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, правоохоронці підозрюють чиновника в привласненні бюджетних коштів, виділених на диспетчеризацію ліфтів в житлових будинках в селищі Солоницівка Дергачівського району.