Біля Ізюму перекинувся мікроавтобус – є загибла і постраждалі

Фото: Національна поліція в Харківській області

10 лютого близько 18:20 на 631 км автодороги Київ-Харків-Довжанський поблизу міста Ізюм Харківської області перекинувся автомобіль Nissan Primastar, в якому їхали четверо людей.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За кермом мікроавтобуса перебував 47-річний житель міста Костянтинівка Донецької області. За інформацією поліцейських, водій не впорався з керуванням. В результаті автомобіль з’їхав в кювет і перекинувся.

Медики “швидкої допомоги” доставили водія і трьох пасажирів до лікарні 56-річна мешканка міста Дружківка Донецької області від отриманих травм померла в медичному закладі. Водій і двоє пасажирів – 18-річний хлопець і 64-річна жінка з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв Харків Times, 10 лютого на трасі Харків-Ізюм біля села Вірнопілля, Ізюмського району сталася ДТП, в результаті якої постраждав 41-річний водій автомобіля Hyundai Tucson. Потерпілий не зміг самостійно вибратися з понівеченого авто – чоловіка дістали рятувальники.

Фото: Національна поліція в Харківській області