Сніг в Харкові прибирають близько 2 тисяч комунальників

Фото: city.kharkov.ua

9 лютого в Харкові більше 2 тисяч співробітників комунальних підприємств прибирають сніг у парках, скверах і на внутрішньоквартальних територіях.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

За інформацією управління житлового господарства, 1705 робочих беруть участь в очищенні дворів і внутрішньоквартальних доріг. У цих роботах задіяно 63 одиниці автотракторної техніки та 100 засобів малої механізації.

Крім того, на об’єктах комунального господарства, в парках і скверах, сніг прибирають 268 осіб, в роботах задіяно 16 спецавтомобілів «Авант» зі щітками, 12 тракторів, два автомобілі «Бухер», автомобіль «Фотон» і інша техніка. Сніг прибирають у всіх районах міста, зокрема, в саду Шевченка, в Саржиному яру, в Олександрівському сквері, на бульварі Юр’єва, на Харківській набережній.

Сніг на міських автомагістралях стали прибирати ще в ніч з 8 на 9 лютого. На той момент в снігоприбиральних роботах брали участь 123 спецавтомобіля. На дороги було висипано 930 куб. м піщано-сольової суміші та 671,5 т солі. У світлий час доби сніг на дорогах Харкова сніг прибирає 91 одиниця спецтехніки.

Як повідомляв Харків Times, 8-9 лютого через снігопад, який приніс балканський циклон Tristan рух вантажівок по дорозі М-03 Київ-Харків в Полтавській  області в напрямку Києва обмежено з 13:00 8 лютого.

На деяких дорогах Харківської 9 лютого снігові замети до 25 см. Проїзд по трасах державного значення забезпечений.