Вночі на Рогані горіла дев’ятиповерхівка

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні вночі під час пожежі в дев’ятиповерховому будинку в Роганском житловому масиві рятувальники евакуювали 12 осіб.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

8 лютого о 03:44 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в житловому дев’ятиповерховому будинку за адресою: м. Харків, вул. Сергія Грицевця, 14а.

До місця події було направлено два відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та одне — на автодрабині. На момент їх прибуття горіли домашні речі на балконі квартири на 4-му поверсі. Площа пожежі становила близько 10 кв. м.

Через сильне задимлення склалася загроза мешканцям сусідніх квартир. Тому, одночасно з гасінням пожежі, рятувальники негайно зайнялися димовидаленням і евакуацією людей. Всього з верхніх поверхів було евакуйовано 12 мешканців будинку.

О 4:07 пожежу було локалізовано, а о 4:29 ліквідовано повністю. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників вдалося запобігти поширенню полум’я і уникнути жертв.

Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, 21 січня на дев’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по проспекту Героїв Сталінграда, 39, який раніше був гуртожитком, сталася пожежа. У ній загинув чоловік.