У двох районах Харківської області знову виходили проти тарифів

Фото: Телерадіокомпанія "Елітон"

Представники Пересічного, Дворічного Кута, Польової та Солоницівки виходили на дорогу на знак протесту проти несумісного з рівнем життя зростання тарифів. Аналогічний мітинг пройшов і в Мерефі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень у соцмережах.

У Дергачівському районі акція, за даними прес-служби Нацполіції області, проходила з 10:00 до 11:10. В ній взяли участь близько 30 осіб. Мітингувальники практично не заважали руху транспорту, і лише частково, приблизно на 15 хвилин перекрили дорогу.

У Мерефі аналогічний мітинг зібрав трохи більше народу. За даними поліції, до 40 чоловік. Протест тривав з 12:00 до 13:00.

Поліцейські, які стежили за безпекою, жодних порушень не зафіксували.

Як повідомляв Харків Times, 25 січня в селищі Пересічне Дергачівського району Харківської області місцеві жителі перекрили дорогу, в знак протесту проти підвищення цін на газ і його транспортування.

У неділю, 24 січня, на дорогу виходили жителі ХТЗ. Таким чином вони привертали увагу до локальної енергетичної катастрофи.

15 січня по всій країні пройшли акції проти підвищення тарифів. У Харківській області люди перекривали траси Харків — Київ і Харків — Сімферополь, а також пікетували обласну адміністрацію.

11 січня протестувальники перекривали трасу Харків – Київ – Довжанський в районі Ізюма.

10 січня у Високому під Харковом люди перекрили дорогу М-18 (Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта) біля КПП поліції, вони вимагають знизити комунальні тарифи.