Суд відправив під арешт 24-річну харків’янку, у якій виявили наркотиків на 800 тисяч гривень

Фото: khar.gp.gov.ua

3 лютого Ленінський районний суд м.Харкова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб для 24-річної місцевої жительки, яку підозрюють розповсюдженні наркотиків.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

За даними слідства, підозрювана довгий час поширювала наркотики на території Харкова за допомогою так званих закладок.

Під час обшуку, проведеного 1 лютого по місцю проживання харків’янки, правоохоронці виявили та вилучили 1 кг канабісу, 200 грамів психотропної речовини амфетамін, 100 грамів психотропної речовини PVP, 50 грамів кокаїну. Вартість вилучених наркотиків на «чорному ринку» оцінюється в 800 000 гривен.

Крім цього було вилучено полімерні пакети, електронні ваги, пристрій для подрібнення наркотичної речовини, банківські картки, мобільні термінали.

Дівчині повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові затримали 24-річну закладницю. Під час обшуку у неї виявили та вилучили канабіс, амфетамін, кокаїн, які вона планувала продати.