На Клочківській Audi зім’яв дві припаркованих біля кафе автівки

Фото: Харьков 1654

Вчора ввечері на вулиці Клочківській в Харкові водій Audi не впорався з керуванням і влетів у міні-стоянку, зім’явши при цьому дві припарковані там автівки. Водія однієї з них, який у момент зіткнення перебував в машині, забрала швидка.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

4 лютого близько 18:00 на вулиці Клочківській, навпроти будинку № 232 32-річний водій автомобіля Audi не впорався з керуванням та допустив наїзд на припарковані в спеціально відведеному для цього місці автомобілі Volkswagen і Skoda. В останньому в момент ДТП перебував 23-річний водій. З травмами його доставили до лікарні.

Патрульні встановили, що водій Audi знаходився у стані алкогольного сп’яніння. На нього складено адмінпротокол за ст. 130 КпАП.

Слідчий вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає ув’язнення на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Вирішується питання про затримання чоловіка в порядку статті 208 КПК.

Всі обставини аварії та свідки події встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, увечері 4 лютого в Богодухівському районі п’яний водій на «Волзі» на смерть збив літню жінку-пішохода.