Харків’яни стали чемпіонами України в танцях на льоду

Фото: ufsf.com.ua

Дует з Харкова Марія Пінчук і Микита Погорєлов перемогли в танцях на льоду на чемпіонаті України з фігурного катання, який відбувся в Києві з 2 по 4 лютого.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Української федерації фігурного катання на ковзанах.

У ритмічному танці Марія Пінчук і Микита Погорєлов отримали від суддів 60.52 балів і значно випередили всіх суперників. У довільній програмі харків’яни поступилися одеситам Ліці Бондар і Артему Ковалю. Але за два танці вихованці Галини Чурілової набрали 146.34 балів і цього їм вистачило, щоб стати чемпіонами.

Друге місце в танцях на льоду посіли одесити Ліка Бондар та Артем Коваль (144.04 балів), а третє – кияни Мирослава Ткаченко і Андрій Капран (127.58). У кроці від нагород зупинилися два харківських дуети: Єлизавета Крапівна та Данило Єфременко посіли четверте місце, а Анастасія Саммель та Олексій Щуров – п’яте.

В одиночному катанні серед юніорок харків’янка Таїсія Спесивцева з результатом 128.85 балів посіла третє місце. Другою була Марія Андрійчук з Білої Церкви (130.69), а чемпіонкою стала Катерина Кононенко з Києва (146.92). Харків’янки Софія Шашунькіна, Анастасія Фомченкова та Єлизавета Бабенко посіли, відповідно, п’яте, шосте та сьоме місце.

В одиночному катанні серед юніорів харків’янин Гліб Грінченко показав восьмий результат, а чемпіоном став киянин Кирило Лішенко.

Як повідомляв Харків Times, на турнірі в Одесі харківські фігуристи завоювали 2 золоті, 3 срібні та 2 бронзові медалі