Школярі з Харкова і Цинциннаті презентували спільну виставку малюнків

Фото: city.kharkov.ua

3 лютого в Харківському художньому музеї відбулася презентація виставки дитячих картин «TRANSPORT». Виставка є спільним проектом Харкова та його міста-побратима Цинциннаті (США).

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

У відкритті взяли участь представники Департаменту міжнародного співробітництва міськради і громадської організації «Партнерство міст-побратимів Харкова та Цинциннаті».

Авторами робіт стали учні «Mariemonts City School» (Цинциннаті) та вихованці Харківської спеціалізованої школи №133 «Ліцей мистецтв», які продемонстрували сумісне, але особливе бачення цьогорічної тематики.

«У дні скасованих авіарейсів, заборонених подорожей поїздами та автобусами, а також необхідності залишатися вдома та тримати дистанцію з сусідами і друзями ці малюнки стали ідеальним засобом спілкування для молодих художників Харкова та Цинцинаті», – сказала голова правління ГО «Партнерство міст-побратимів Харкова і Цинцинаті» Ірина Бакуменко.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській муніципальній галереї відкрилася виставка абстрактних портретних робіт сучасних художників Марини Шавирін-Школяр і Сергія Школяра «Habet effigie»