Харківські біатлоністи завоювали срібні нагороди на чемпіонаті України

Фото: city.kharkov.ua

Харківські спортсмени завоювали дві срібні медалі на чемпіонаті України з біатлону серед юніорів, який пройшов з 29 січня по 3 лютого у Львівській області.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Так, харків’янин Степан Кінаш в індивідуальній гонці завоював срібну медаль з результатом 48:14:3. Перемогу у цьому виді змагань здобув Арсен Бочок з Чернігівської області, який обігнав харківського спортсмена на 25,3 секунди.

Крім того, Степан Кінаш завоював «срібло» у змаганнях змішаних естафетних команд, виступаючи в складі збірної Харківської області разом з Любов’ю Кип’яченковою, Анастасією Тропець та Євгеном Завадою.

У загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла третє місце . Першість здобула команда Чернігівської області, а другими стали сумські біатлоністи. Тепер призери змагань братимуть участь в юніорському чемпіонаті світу, який пройде з 28 лютого по 7 березня в м. Обертілліях (Австрія).

Як повідомляв Харків Times, на юніорському чемпіонаті України з біатлону, який відбувся з 21 по 28 лютого у Львівській області, харківські спортсмени завоювали дві золоті, дві срібні та три бронзові нагороди.