У Харкові втретє з початку року “замінували” сервісний центр МВС

Фото: hk.npu.gov.ua

2 лютого до поліції Харкова повідомили про закладення вибухівки в чотирьох адміністративних будівлях по вулиці Шевченка, серед яких сервісний центр МВС.

Про це Харків Times дізнався з щоденного звіту про оперативну обстановку в Харківській області.

Згідно з повідомленням, інформація про мінування будівель надійшла на номер 102 о 12:05. Вибухівку нібито заклали в адміністративній будівлі на вул. Шевченко, 26 (колишня будівля ДАІ), сервісному центрі МВС на вул. Шевченко, 62, та адмінбудівлях на вул. Шевченко, 58, і вул. Шевченко, 315.

Вибухотехніки евакуювали 185 робітників та відвідувачів установ, та провели огляд будівель і прилеглої території на площі понад 6 000 кв.м. Під час огляду вибухових пристроїв та небезпечних речовин фахівці не виявили.

Повідомлення про закладення вибухівки в в чотирьох адміністративних будівлях по вулиці Шевченка, серед яких сервісний центр МВС – третє з початку цього року.

Як повідомляв Харків Times, 22 січня, о 14:00 до поліції Харкова по спецлінії «102» повідомили про закладення вибухівки в чотирьох адміністративних будівлях на вулиці Шевченка.

27 січня в поліцію Харкова повідомили про закладення вибухівки в чотирьох адміністративних будівлях по вулиці Шевченка, серед яких сервісний центр МВС.