Під Харковом легковик зіткнувся з фурою – водія Suzuki дістали рятувальники

Фото: ГУ НП Харьковской области

2 лютого, приблизно о 17:00 на трасі «Київ-Харків-Довжанський» біля селища Рогань 60-річний водій автомобіля Suzuki на великій швидкості зіткнувся з вантажівкою DAF, яка стояла на узбіччі дороги з увімкненими габаритами.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

В результаті зіткнення водій легковика отримав численні травми голови. Самостійно вибратися з салону понівеченого автомобіля чоловік не міг – його дістали рятувальники, розповіли в прес-службі ДСНС. Постраждалого передали медикам “швидкої допомоги”, і ті відвезли чоловіка до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до трьох років обмеженням волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, увечері 2 лютого сталося зіткнення трьох автомобілів на проспекті Гагаріна, неподалік від аеропорту. В результаті зіткнення постраждали три людини.