На дорогах навколо Харкова почали терміновий ямковий ремонт

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

Сьогодні, 3 лютого на державних шляхах області працювало 14 бригад, які оперативно усували ями, що утворилися внаслідок сильних перепадів температури та рясних опадів. На жаль, не на всіх аварійних ділянках умови дозволяли вести дорожні роботи.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг у Харківській області.

На замовлення Служби автодоріг підприємства-підрядники ДП «Харківський облавтодор», ТОВ «Автомагістраль-Південь» постійно проводять аварійний ямковий ремонт.

3 лютого 14 бригад ліквідували вибоїни в асфальті на тих ділянках доріг, де це дозволяли погода та нормативні документи. Це об’їзна дорога навколо Харкова від Дергачівської розв’язки до Рогані та біля з’їзду на дорогу Р-78; дорога М-03 в межах селищ Коротич і Травневе.

Роботи виконувалися литим холодним асфальтобетоном і бітумно-мінеральною сумішшю.

Щодо дороги в межах селища Безлюдівка, то інспекція показала, що там ще занадто багато води. Шляховики планують зайнятися цією ділянкою у найближчі вихідні.

Ділянку дороги М-03 біля села Сніжків за договором передано на довгострокову реконструкцію (в тому числі і зимове утримання) турецькій компанії «Onur Taahhut». Вони також приступили до виконання робіт з ліквідації аварійної ямковості.

Як повідомляв Харків Times, цього року заплановано капремонт частини харківської Окружної, що не ремонтувалася 10 років. САД починає масштабний ремонт Окружної дороги на ділянці від її перетину з М-03 (Полтавський напрямок) і Р-46 (Сумськийе напрямок) до перехрестя з Р-78 (напрямок на Балаклею). Тендери вже проведені, договори підписані. З настанням стійких сприятливих умов буде розпочато підготовчі роботи — фрезерування дорожнього покриття.