Харківські прикордонники затримали підлітка, який прямував до Москви

Фото: Східне регіональне управління ДПСУ

Увечері 2 лютого прикордонники Харківського загону затримали 14-річного підлітка за спробу незаконного перетину кордону. Правопорушник пояснив, що хотів дістатися до Москви.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Східного регіонального управління ДПСУ.

Прикордонний наряд зупинив підлітка недалеко від населеного пункту Плетенівка, поблизу україно-російського кордону. Документів у затриманого при собі не було. Прикордонникам він розповів, що є уродженцем Лиману Донецької області, 2006 року народження. Йшов пішки з України в Росію, щоб потрапити в Москву, де нібито працює його батько.

За словами порушника, він незаконно намагався перейти кордон тому, що не мав документів, необхідних для легального її перетину.

Прикордонники передали підлітка співробітникам поліції. За проступок підлітка будуть відповідати його батьки – вони будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

Як повідомляв Харків Times, прикордонний наряд відділу «Дергачі» Харківського загону затримав 43-річну жительку м Лозова за спробу незаконного перетину кордону. Жінка йшла в до своєї матері, яка проживає в РФ.