На Основі пожежники врятували від вогню висотку

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні вранці пожежа виникла в 14-поверховому будинку на вулиці Достоєвського. На балконі 11-го поверху загорівся домашній мотлох. На щастя, за годину її загасили, і вогонь не поширився у квартиру та на інші поверхи.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

1 лютого в 10:30 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на 11-му поверсі 14-поверхового житлового будинку за адресою: м. Харків, вул. Достоєвського, 22 Б.

До місця події було направлено три відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах, одне відділення на аварійно-рятувальному автомобілі та одне — на автодрабині. Прибувши, пожежники встановили, що на балконі квартири горять домашні речі. Площа пожежі склала близько 2 кв. м.

Завдяки оперативним діям рятувальників о 10:58 вогонь вдалося локалізувати, а о 11:32 — повністю загасити. Постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється. Але цілком можливо, що нею став непогашений недопалок, кинутий з одного з верхніх поверхів.

Як повідомляв Харків Times, рано вранці 31 січня сталася пожежа в дев’ятиповерхівці на Нових домах. Господиня квартири намагалася впоратися з вогнем самотужки і обпекла обличчя та руки. 20 осіб довелося евакуювати.