Війна в Україні: п’ять обстрілів, двоє поранених

За минулу добу, 30 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Неподалік від Новомихайлівки (район відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід») російсько-окупаційні війська здійснили прицільний обстріл українських позицій з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

В результаті обстрілу двоє наших військовослужбовців отримали поранення. Захисників оперативно доставили в лікувальний заклад, де їм надається необхідна допомога.

На цьому ж напрямку, в передмісті Авдіївки, противник кілька разів відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу населеного пункту Золоте-4, окупанти застосували автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

«На обстріли збройних формувань Російської Федерації наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ», — йдеться в повідомленні.

З початку поточної доби, 31 січня, уздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.