У Харкові згвалтували водійку таксі

Фото: dkr_npu

Вчора, 28 січня, в Харкові пасажир таксі згвалтував жінку-водія. Спочатку він намагався домогтися любові у звичайний спосіб, але отримав відмову і застосував силу. Поліція незабаром знайшла та затримала 35-річного раніше судимого негідника.

Про це Харків Times розповіли в прес-службі Департаменту карного розшуку Нацполіції України.

28 січня 46-річна харків’янка повідомила поліції про те, що півгодини тому її згвалтував невідомий чоловік. Перелякана та розгублена потерпіла пояснила, що працює водієм в службах таксі.

Це було чергове замовлення. Коли пасажир в дорозі змінив маршрут, це не викликало жодних підозр. Однак незабаром пасажир почав недвозначно приставати до водійки. А коли отримав відмову, застосував силу і реалізував задумане, після чого негайно зник.

Провівши оперативно-розшукові заходи, працівники карного розшуку ГУНП в Харківській області викрили та затримали раніше неодноразово судимого 35-річного зловмисника.

Насильникові повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, 27 січня в одному з сіл Вовчанського району 38-річний раніше судимий чоловік напав на 13-річну дівчинку, коли вона поверталася зі школи додому. Він вдарив її пляшкою по голові і кулаком по обличчю, але дівчинка не розгубилася і дала відсіч.