Завтра в трьох районах Харкова не буде тепла

Фото: energo.delo.ua

Завтра, 28 січня, до вечора відключать опалення та гарячу воду в частині Московського, Немишлянського та Індустріального районів.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП «Харківські теплові мережі».

У Московському районі з 10:00 до 22-00 на перехресті вул. Бучми та вул. Гв. Широнінців ремонтуватимуть відгалуження від тепломагістралі ТМ-51. Опалення та гарячої води не буде в 4 житлових будинках і одному відомстві, розташованих на ділянці між цими вулицями.

У Немишлянському районі з 08:00 до 20:00 по вул. Рибалко, 32, 45 виводиться в ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-95, 96. Під відключення потрапляють 218 житлових будинків, 4 школи, 5 дитячих садків, 3 лікарні, 3 відомства, розташовані на ділянці, обмеженій Московським проспектом, вул. Харківських Дивізій, вул. Рибалка, вул. Ощєпкова, вул. Танкопія, бул. Б. Хмельницького, вул. Пожарського, вул. Багратіона.

В Індустріальному районі з 08:00 до 20:00 з тієї ж причини тепла та гарячої води не буде в 34 житлових будинках і одному дитячому садку, розташованих на ділянці від вул. С. Потоцького до пр. Олександрівського.

Детальніше з переліком відключень можна ознайомитися тут.

Як повідомляв Харків Times, секретар Харківської міськради Ігор Терехов пообіцяв, що тарифи на опалення і воду в Харкові до кінця опалювального сезону підвищуватися не будуть, вони залишаться на рівні 2018 року.