Пожежа у «Золотому часі»: адвокати підозрюваного подали апеляцію

Фото: Харків Times

Адвокати підозрюваного у справі про пожежу в нелегальному пансіонаті «Золотий час» 34-річного Ігоря Мирончука подали до Харківського апеляційного суду апеляційну скаргу на обрання їх підопічному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Про це Харків Times повідомила прес-секретар суду Євгенія Бондаренко.

«Апеляція подана на ухвалу слідчого судді Київського районного суду від 23 січня цього року, якою підозрюваному обрано запобіжний захід», – сказала Бондаренко.

Як повідомляв Харків Times, 23 січня Київський районний суд обрав запобіжний захід для 34-річного Ігоря Мирончука, четвертого підозрюваного у справі про пожежу 21 січня у нелегальному «геріатричному пансіонаті» на вулиці Нижній Гійовській, 150Б, через яку загинули 16 людей похилого віку.

Раніше того ж дня аналогічний запобіжний захід було обрано для ще трьох підозрюваних у цій справі: орендаря згорілої будівлі 45-річного В’ячеслава Кравченко, його дружини, яка фактично керувала «пансіонатом», 43-річної Ольги Кравченко та власника нещасливого будинку 67-річного Славіка Акопяна.