Війна в Україні: дев’ять обстрілів, втрат не було

Протягом минулої доби, 22 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано дев’ять порушень режиму припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу населеного пункту Південне, збройні формування Російської Федерації вели вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета.

Неподалік від населеного пункту Гнутове (район відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід») ворог відкривав вогонь по українських позиціях, використовуючи ручний протитанковий гранатомет, крупнокаліберний кулемет і стрілецьку зброю.

Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь з підствольного гранатомета і стрілецької зброї. Під Авдіївкою противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Біля Опитного збройні формування РФ застосовували ручний протитанковий гранатомет.

«Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає», – йдеться в повідомленні.

Від початку поточної доби, 24 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.