Недоторканних немає: під керівниками міських КП захиталися крісла

Фото: Харків Times

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов завив, що керівники комунальних підприємств, які не справляються зі своїми обов’язками, будуть звільнені із займаних посад.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради із посиланням на інтерв’ю Терехова, що вийшло на двох міських телеканалах.

«Ті люди, які не виконуватимуть вимоги харків’ян, які будуть безладно ставитися до виконання своїх функціональних обов’язків, ті керівники, які не користуються довірою у харків’ян, будуть звільнені з займаних посад. Тому що недоторканних немає. Насправді у мене один критерій: виконуй добре свою роботу, роби якісні послуги харків’янам, будь чесною людиною і професіоналом. Ось і все», – заявив Терехов.

При цьому він нагадав про долю колишнього директора КП «Харківські теплові мережі» Сергія Андрєєва, звільненого з посади у зв’язку із тим, що «під його керівництвом підприємство не показало позитивних результатів, а початок опалювального сезону завжди проходив із проблемами».

Як повідомляв Харків Times, генеральний директор КП «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв 5 січня звільнений із займаної посади як такий, що «не виправдав довіри».

Секретар міськради Ігор Терехов заявив, що новий менеджмент на комунальному підприємстві «Харківські теплові мережі» почне роботу з аудиторської перевірки підприємства.