На дорогах Харківської області в снігу застрягли дві вантажівки

Фото: kh.dsns.gov.ua

Протягом доби 19 січня в Шевченківському районі Харківської області рятувальники двічі приходили на допомогу водіям застряглих на засніжених дорогах вантажівок.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

О 12:38 рятувальникам повідомили, що на заледенелой дорозі поблизу с. Зорянське Шевченківського району на підйомі застряг вантажний автомобіль «ДАФ». Рятувальники за допомогою буксирного тросу витягли вантажівку з підйому на рівну частину дороги, після чого автомобіль продовжив рух самостійно.

Подібний випадок стався в той же день в смт. Васищеве на вул. Промисловій. У сніговому заметі застрягла фура MAN. Зі снігового полону вантажівку звільнила пожежна команда смт. Васищеве.

За даними Служби автомобільних доріг у Харківській області, протягом доби, 19 січня, на дорогах регіону працювали 122 дорожника і 125 одиниць спецтехніки. Для обробки доріг використано 578 м³ протиожеледних матеріалів і 94,6 т технічної солі.

Як повідомляв Харків Times, 15 січня в Індустріальному районі Харкова вантажний автомобіль Renault не зміг розвернутися на проїжджій частині і застряг у снігу.

Фото: kh.dsns.gov.ua