У Коломаці п’яний водій врізався в стовп і вбив вагітну пасажирку

Поліцейські затримали водія, який сів п’яним за кермо авто з трьома пасажирами і, очікувано, не впорався з керуванням. В результаті аварії загинула 34-річна вагітна жінка, два інших пасажира не постраждали.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Аварія сталася вчора, 17 січня, близько 17:00 в селищі Коломак Харківської області.

34-річний харків’янин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо автомобіля «ВАЗ 2107» з трьома пасажирами. По дорозі він не впорався з керуванням, з’їхав зі шляху та на повному ходу в чистому полі в’їхав у залізобетонний стовп.

Внаслідок ДТП жінка, яка сиділа на задньому сидінні, отримала важкі травми та була доставлена ​​до Валківської районної лікарні, де згодом померла.

У салоні автомобіля знаходилися ще два пасажири – 23-річний чоловік і 28-річна жінка, мешканці Коломаку. Вони не постраждали.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водія затримано. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Згідно санкції статті чоловікові загрожує до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Харків Times, поліція затримала 22-річного співробітника батальйону конвойної служби Головного управління Нацполіціі області за підозрою в тому, що він в ніч на 8 січня в райцентрі Богодухів збив 21-річного пішохода і зник з місця події.

У момент ДТП він був п’яний.