У Харкові рятують дівчинку, яка травмувала голову катаючись на санках

Фото: golos.ua

У Харкові восьмирічна Анастасія Руденко потрапила до реанімації з черепно-мозковою травмою після того, як скотилася з гірки і вдарилася об дерево.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення батька дитини Костянтина Руденко в Facebook.

“Моя молодша дочка Руденко Анастасія лежить в 4-й неотложці з множинними осколковими переломами черепа. Без свідомості. Дивом залишилася жива”, – розповів батько.

За його словами, Настю, яка отримала численні переломи основи черепа, медики помістили до в медикаментозного сну. Лікарі певних прогнозів поки не дають, кажуть, що потрібно почекати, поки спаде набряк мозку. Після цього буде вирішуватися питання про операцію.

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів журналістам, що дитину бригада “швидкої” привезла до 4-ї міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги ввечері в суботу, 16 січня.

“У дівчинки діагностували черепно-мозкову травму та закритий перелом нижньої щелепи. Постраждалу без свідомості доставили до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Її супроводжувала сестра”, – розповів Віктор Забашта.

Він уточнив, що трагічний випадок випадок стався в провулку Електроінструментальному.

Лікування і майбутня операція коштують дорого, і батько Насті просить допомогти врятувати дочку.

4323357026372298 А-банк

4441114447760370 Монобанк

4149629387358237 Приватбанк.

Всі карти зареєстровані на батька, Костянтина Руденко.